boten

Prijs

TOT

X2 Draaiplateau voor Bootstoel

€12,50

X2 Draaiplateau voor Bootstoel

Visboten kopen

Meestal vissen mensen vanaf de kant. Hoewel het minder vaak voorkomt, kan er ook vanuit een boot gevist worden. Hiervoor zijn speciale visboten op de markt. Met een visboot heeft u veel mogelijkheden en kunt u zich beter verplaatsen dan vanaf de kant. Een visboot heeft veel voordelen. Zo kunt u met een visboot op plekken komen, wat anders niet mogelijk was met een hengel. U kunt precies naar de plekken varen, waar u denkt dat er veel vissen zitten. Zonder dat u daarbij beperkt wordt. Het is daarom een manier die vaak effectief is en het vissen leuker maakt. Het is niet zomaar dat roofvissers hier vaak gebruik van maken.

Visboot

Een visboot is verkrijgbaar met elektromotor, maar ook zonder elektromotor. Een visboot met elektromotor kan zich echter snel verplaatsen en zorgt voor effectief vissen. Als u een fishfinder gebruikt, kunt u de beste plekken vinden om te vissen. Een visboot is van zichzelf niet heel comfortabel. Daarvoor is een oplossing. U kunt bootstoelen in verschillende soorten en maten kopen, zodat u comfortabel in de boot zit. Als u nog wat avontuurlijker bent dan de doorsnee visser, is de bellyboat wellicht wat voor u. Bij deze boot zit u gedeeltelijk in het water, waarmee u drijft op het water.

Voerboten

Wilt u liever niet zelf het water op, maar wel lokvoer op bepaalde plekken plaatsen? Dan kunt u gebruik maken van voerboten. Voerboten kunt u op afstand besturen en plaatsen het lokvoer op de juiste plaats.