Hengelsport Outdoor Fair 2015

Op zaterdag 5 september en zondag 6 september vindt er weer een nieuwe editie van de Hengelsport Outdoor Fair plaats. Deze editie vindt plaats op een unieke locatie! De hengelsportbeurs zal plaats vinden op Vakantiepark “Eiland van Maurick” te Tiel.

hs outdoorfair

PERSBERICHT

Sportvissen staat voor beleving!

In het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 september a.s. vindt op het nabij Tiel gelegen Eiland van Maurik de inmiddels in het hele land bekende Hengelsport Outdoor Fair plaats.
Direct aan het visrijke water van Vakantiepark Eiland van Maurik wordt ook deze zomer weer een tijdelijk evenemententerrein ingericht met meer dan 70 feestelijk ogende pagodetenten en andere faciliteiten. Het geheel heeft daarmee de uitstraling van zo’n bekende Engelse Country Fair, maar dan direct aan het water en volledig gericht op de sportvisser. Sportvissen staat namelijk voor beleving en juist dat aspect staat centraal bij tal van demonstraties, zowel aan de waterkant als op het water zelf. Zo zullen er tenminste 40 volledig uitgeruste visboten aanwezig zijn om het water op te gaan en daar kort te vissen op rovers als snoekbaars en roofblei. Kinderen kunnen meedoen aan een speciaal Stekkie-parcours, waar ze niet alleen de beginselen van het vissen leren door tuigjes te knopen en vis voorzichtig te onthaken, maar ook kans maken om samen met Ed Stoop en Marco Kraal van Vis-TV op de foto te gaan. Er zijn werpdemonstraties en -wedstrijden, je kunt peddelen in speciale viskayaks of in bellyboats en er is nog véél meer te doen en te beleven.
Vanzelfsprekend worden op de Hengelsport Outdoor Fair door de meer dan 95 standhouders allerlei producten voor de moderne sportvisser getoond en zijn de nieuwste snufjes er ook te koop.

Dit outdoorevenement is volledig gericht op de interesses van de bijna twee miljoen sportvissers die ons land kent en daarvan bezoeken ieder jaar vele duizenden het evenement ook daadwerkelijk weer.
De organisatie van het evenement vindt plaats onder de vlag van vier specialistische hengelsporttijdschriften: Dé Roofvis, Zeehengelsport, Dé Karperwereld en Witvis Totaal. Daarbij wordt samengewerkt met diverse partijen, waaronder Sportvisserij Nederland te Bilthoven. Deze bij de NOC/NSF aangesloten belangenbehartiger is met een kleine 500.000 aangesloten leden qua omvang de op twee na grootste sportbond van ons land.

Vakantiepark Eiland van Maurik (4021 GG Maurik) is te vinden in de Betuwe nabij Tiel en wordt in de wijde omgeving aangegeven met borden.
De Hengelsport Outdoor Fair is zowel op zaterdag als op zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
De toegangsprijs bedraagt € 10,00 en kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een volwassene.
Online tickets met een korting van €2,50 zijn te bestellen via de website, waarop ook alle actuele informatie met betrekking tot het programma, de standhouders etc. is terug te vinden.
Zie: www.hs-outdoorfair.nl

Noot voor de redactie:
Voor verdere informatie, interviews, aanvullende foto’s etc. kunt u voorafgaande aan het evenement onder kantooruren telefonisch terecht bij Peter Dohmen, tel. (035) 60 37 410.
Tijdens de Fair kunt u terecht op 06 – 422 911 85.

Schrijf een reactie


Tip!Visgerei dat u bij lokale hengelsportwinkels koopt, is online vaak goedkoper! Online vind je diverse acties, zoals op Raven.nl.