Visma Hengelsportbeurs 2016

Visma 2016 ook interessant voor jonge vissers!

De vernieuwde 48e editie van VISMA/Ahoy die dit jaar op 4, 5 en 6 maart wordt gehouden in de vertrouwde hallen van Ahoy Rotterdam staat bol van beleving voor alle disciplines binnen de sportvisserij. Haal je informatie bij de bekendste merken én groothandels en doe je voordeel bij de grootste aanbieders van hengelsportmaterialen. Alle vier de hallen die VISMA kent zijn gevuld met activiteiten die je een onvergetelijke dag bezorgen. Naast dit aanbod hebben wij een uitgebreid randprogramma samengesteld én is er veel aandacht voor de jeugd, met o.a.:

visma

Extra zakgeld

De eerste 300 jeugdige bezoekers t/m 13 jaar ontvangen dagelijks een gesloten envelop met hierin een waarde-cheque die kan variëren van € 5,- t/m € 20,- en die bij aankoop van een product bij de aangesloten detaillisten dus flink wat voordeel oplevert!

Stekkie Kids Route

Op de inmiddels bekende Stekkie Kids Route kunnen de kids aan de hand van een stempelkaart hun opdrachten op de beursvloer vervullen en als beloning de goodiebag bij Sportvisserij Nederland stand in ontvangst nemen…

Bestel kaarten voordelig online via www.visma.nl en volg ons op: www.facebook.com/HengelsportbeursVisma

Schrijf een reactie


Tip!Visgerei dat u bij lokale hengelsportwinkels koopt, is online vaak goedkoper! Online vind je diverse acties, zoals op Raven.nl.