Apps voor hengelsporters en vissers

visappAls liefhebber van de hengelsport bent u altijd bezig met uw passie. Wanneer u een dag gaat vissen zult u vaak geen lijstje meer nodig hebben. Hengels, aas, schepnetten en een hoop kleine, maar handige accessoires, het gaat allemaal mee in de koffer of de tas,… maar dat hoeven we u eigenlijk niet meer te vertellen. De hedendaagse visser zal echter ook ongetwijfeld zijn of haar smartphone bij de hand hebben. Dit handige toestel komt dan ook goed van pas bij het maken van prachtige foto’s van uw vangsten, maar daarnaast bestaan er ook enkele zeer interessante hengelsport of vis apps die een meerwaarde kunnen betekenen voor iedere visser!

Drie onmisbare hengelsport apps

Wanneer u in het bezit bent van een smartphone en u het maximale uit uw passie voor de hengelsport wenst te halen kunnen we u alvast aanraden om de volgende apps te downloaden.

Visplanner

Door gebruik te maken van de Visplanner applicatie kunt u zeer eenvoudig aflezen waar u bijvoorbeeld wel en niet mag vissen op basis van uw vispas, maar daarnaast zijn er ook enkele extra voorzieningen in terug te vinden. Zo is het voor u mogelijk om zeer eenvoudig te filteren op nachtvissen, het gebruik van een derde hengel of de aanwezigheid van een nachtverblijf.

Vissengids

De volgende applicatie is Vissengids. Deze app zorgt er voor dat u zeer eenvoudig alle zoetwater en zeevissen van Nederland kunt opzoeken. Het beeldmateriaal is van een uitstekende kwaliteit en daarnaast wordt er bijzonder veel interessante informatie aangeboden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan herkenningspunten, gesloten tijden, verspreiding van diverse vissoorten en ga zo maar door. Een absolute aanrader dus voor iedere liefhebber van de hengelsport!

Mijnvismaat

Tot slot is er nog de Mijnvismaat applicatie. Deze app registreert op eenvoudige wijze en bijzonder snel de vangsten die u heeft gedaan aan de waterkant. Bovendien is het voor u als liefhebber van de hengelsport ook direct mogelijk om uw trotse vangsten te delen via verschillende social media kanalen zoals Facebook en Twitter. Op de website van de app beschikt u bovendien over een uitgebreid profiel waar verschillende statistieken op bijgehouden worden.

Bovenstaande apps zijn niet verkrijgbaar in uw favoriete hengelsportwinkels, maar wel in de Playstore of de Appstore!

Schrijf een reactie


Tip!Visgerei dat u bij lokale hengelsportwinkels koopt, is online vaak goedkoper! Online vind je diverse acties, zoals op Raven.nl.