De Vissende Hollander

Visvakanties

De Vissende Hollander biedt visvakanties aan op betaalwateren in Nederland, België, Frankrijk en Spanje. Met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van vissen, houden zij zich inmiddels 5 jaar bezig met het selecteren van wateren waarmee ze elke visser een perfecte (vis)bestemming aan kunnen bieden.

Op de website www.devissendehollander.nl vindt u allerlei (vis)vakantiebestemmingen in Nederland, Belgie, Frankrijk en Spanje. Daarnaast vindt u visbestemmingen voor invalide vissers. De Vissende Hollander verzorgt van iedere bestemming de juiste informatie, zoals prijzen, foto’s, bestemmingsinformatie en vispopulatie informatie. Tevens kunt u op de website direct een reservering plaatsen bij het water van uw keuze.

‘De Vissende Duitser & Engelsman’

Sinds 2013 zijn zij ook actief in Duitsland en openden in 2013 een kantoor in Köln/Keulen. Kijk voor meer informatie op http://www.angelurlaubeuropa.de/. Ook onderhouden zij een Engelse website, namelijk http://www.anglingescapes.co.uk/

Meer informatie

De Vissende Hollander geeft advies op maat bij uw keuze naar het voor u geschikte viswater. U kunt informatie vinden op de website, www.devissendehollander.nl. Voor persoonlijk advies kunt u ook telefonisch contact opnemen. Dat kan via 0031 (0)518 419995 of 0031 (0)6 25 33 95 32 tussen 09:00 en 19:00 uur.

Schrijf een reactie


Tip!Visgerei dat u bij lokale hengelsportwinkels koopt, is online vaak goedkoper! Online vind je diverse acties, zoals op Raven.nl.