Ontdek de hengelsport in een Landal vakantiepark!

Steeds meer mensen houden er van om op een rustig momentje in de natuur door te brengen en wat is er dan leuker dan even lekker te vissen. Door de jaren heen is de hengelsport steeds populairder geworden. Niet alleen ouderen, maar ook jongeren worden aangetrokken tot deze unieke sport. Wilt u graag ook de geheimen van de hengelsport ontdekken of bent u gewoon toe aan een fijne, ontspannende vakantie en heeft u altijd al eens willen vissen? In dit artikel laten we u graag kennismaken met enkele prachtige Landal vakantieparken die een zeer geschikte locatie vormen voor een visvakantie!

Landal vakantieparken zonder visvergunning

In eerste instantie is het belangrijk om er rekening mee te houden dat er in bepaalde regio’s en dus ook vakantieparken van Landal een visvergunning nodig is. Dat geldt echter niet voor allemaal. In de parken Aelderholt in Drenthe, Landgoed Aerwinkel in Limburg en Natuurdorp Suyderoogh in Groningen heeft u bijvoorbeeld geen visvergunning nodig. Daarnaast beschikken deze vakantieparken stuk voor stuk over uitstekende vakantiewoningen en prima faciliteiten waardoor u er ongetwijfeld de tijd van uw leven zult beleven!

Landal Waterpark Terherne

Veel liefhebbers van de hengelsport vinden het fantastisch wanneer ze gewoon in de directe omgeving van hun vakantiewoning de hengel uit kunnen werpen. Indien u dit eveneens een fantastische gedachte vindt is het beslist de moeite waard om even de mogelijkheden van het vakantiepark Landal Waterpark Terherne te ontdekken. Dit prachtige park voorziet u namelijk van comfortabele accommodaties die meteen aan het water zijn gelegen en die u bijgevolg de mogelijkheid bieden om meteen vanaf uw eigen private aanlegsteiger te vissen. Een visvakantie in Nederland doorbrengen was nog nooit zo leuk!

Schrijf een reactie


Tip!Visgerei dat u bij lokale hengelsportwinkels koopt, is online vaak goedkoper! Online vind je diverse acties, zoals op Raven.nl.