Karpervissen in België

Als echte liefhebber van de hengelsport heeft u er ongetwijfeld al eens aan gedacht om te gaan karpervissen in het buitenland. Uiteraard kunt u er voor kiezen om een visvakantie te boeken in Frankrijk (een land dat bekend staat omwille van de uitstekende vismogelijkheden op karpers), maar dit kan ook dichter bij huis! Heeft u er bijvoorbeeld al eens over nagedacht om richting België te trekken? De onder liefhebbers van de hengelsport populaire camping Le Val de L’Aisne is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een visvakantie aan een prachtige en uitnodigende karper visvijver.

Vijver met ruim 7.000 karpers

Een absolute aanrader om een visvakantie door te brengen in de Belgische Ardennen is de camping Le Val de L’Aisne. Deze camping beschikt namelijk onder andere over een uitnodigende karper visvijver met een populatie van zomaar even meer dan 7.000 karpers. Deze karpers beschikken over een maximaal gewicht van ongeveer 13 kilo waardoor deze locatie gerust kan worden bestempeld als een droomlocatie voor de echte liefhebbers van de hengelsport.

Een waar visparadijs

We kunnen met recht en rede stellen dat de camping Le Val de L’Aisne een waar visparadijs is voor iedereen die houdt van vissen op karpers. De karper visvijver die in het domein is terug te vinden beschikt namelijk over een afmeting van 250 bij 80 meter. De vijver beschikt daarbij over een ideale diepte om te vissen op karper. De L’Aisne, een riviertje die in de directe nabijheid van de vijver is terug te vinden zorgt er voor dat het over voldoende vers en zuurstofrijk water beschikt. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u een liefhebber van de hengelsport, wilt u graag dicht bij de natuur vertoeven in de prachtige Ardennen en wilt u tegelijkertijd heerlijk kunnen karpervissen? In dat geval is de camping Le Val de L’Aisne voor u ongetwijfeld een absolute aanrader!

  • Nathalie
    19 augustus 2015 10:54

    Goeiedag heeft u meschien een boek brochures van de visvakantie in België zoja kunt u dat dan toesturen na mijn adres nathalie van kuijk, overslaghof 131, 1034 rx Amsterdam. Alvast bedankt vriendelijke groet nathalie

Schrijf een reactie


Tip!Visgerei dat u bij lokale hengelsportwinkels koopt, is online vaak goedkoper! Online vind je diverse acties, zoals op Raven.nl.