Op visvakantie met de kinderen

Veel volwassenen dromen er van om hun passie voor de hengelsport te delen met vrienden en familie, maar vooral met hun kinderen. Voor kinderen wil deze hobby op het eerste zicht wel nog eens een beetje saai ogen waardoor ze er niet meteen om staan te springen om er kennis mee te maken. Toch kan het ook anders. Wanneer u er voor kiest om een vakantie te boeken in een uitnodigend vakantiepark kunt u namelijk visplezier combineren met andere speelpret. Hierdoor beleeft u een vakantie die zowel voor jong als oud alle verwachtingen zal weten in te lossen.

Visvakantie in Park de Beekse Bergen

Een visvakantie in Nederland doorbrengen samen met uw kinderen doet u bij voorkeur in het vakantiepark de Beekse Bergen. Hier kunt u een eigen visstek boeken die meteen aan het populaire Victoriameer is gelegen. We hoeven u ongetwijfeld niet meer te vertellen dat dit één van de meest geliefkoosde bestemmingen is voor mensen die houden van vissen op karpers. Het karperbestand van het Victoriameer is er dan ook één om u tegen te zeggen!

Karpervissen vanaf een eiland

Vissen op karper vanaf een eiland? Dat klinkt alsof u eerst een verre reis moet ondernemen, maar niets is minder waar. Vakantiepark De Huttenheugte is een plaats waar veel kinderen graag eens een vakantie in door willen brengen. Dit park beschikt daarbij over een groot meer met daarin een eiland dat speciaal in het leven is geroepen voor karpervissers. Om het eilandje aan te doen dient u uiteraard wel een bootje te hebben. Eenmaal op dit bijzondere visplekje aangekomen kunt u een tent en kampvuur opzetten op de daarvoor voorziene plaatsen. Het meer staat er om bekend niet alleen karpers te bevatten, maar ook baars, snoekbaars, voorn, blei, brasem en windes. Een ideale locatie dus om te vissen terwijl u toch samen met uw kinderen ook kunt genieten van de vele andere faciliteiten die dit vakantiepark te bieden heeft!

Schrijf een reactie


Tip!Visgerei dat u bij lokale hengelsportwinkels koopt, is online vaak goedkoper! Online vind je diverse acties, zoals op Raven.nl.