Recreatiepark ‘De Tolplas’

Recreatiepark “De Tolplas” te Hoge Hexel

Laat Twente u verrassen door de mooie omgeving. U vergeet bijna dat u in Nederland bent! Wij hebben verschillende soorten luxe accommodaties van 2 tot en met 18 personen! De chalets voor 4- of 6 personen, liggen aan het water, dus u zou lekker dicht bij uw verblijf al kunnen vissen. U heeft de mogelijkheid om met voorkeur een accommodatie met eigen steiger te boeken! Een aantal accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Zoals een vaatwasser, stoomcabine en sauna.

Tevens hebben wij verschillende faciliteiten op het park: gratis Wifi, broodjesservice, fiets- en skelterverhuur, tennisbaan, tafeltennis, speelfort voor de kleintjes etc. In het midden van het park ligt een grote visvijver waarin gezwommen, gesurft en natuurlijk ook gevist kan worden. In de grote vijver zitten voornamelijk karpers. Het is toegestaan om met 2 hengels per persoon te vissen. Nachtvissen is niet toegestaan!

Ligging ‘De Tolplas’

De Tolplas ligt op de grens van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, dus prima mogelijkheid voor fiets- dan wel wandeltochten in deze prachtige omgeving. Ook liggen verschillende grote steden in de buurt, zoals Enschede, Hengelo en Almelo, om eens lekker te winkelen.

Kortom: Zeker de moeite waard om bij ons op het park te genieten van uw welverdiende rust!

Voor meer informatie kunt kijken op www.detolplas.nl of www.detwentsehoeve.nl en natuurlijk kunt u ons ook bellen op telefoonnummer 0546-697308.

Foto’s

Hieronder vindt u een foto-impressie van het recreatiepark!

Schrijf een reactie


Tip!Visgerei dat u bij lokale hengelsportwinkels koopt, is online vaak goedkoper! Online vind je diverse acties, zoals op Raven.nl.