Resort de Arendshorst

Resort de Arendshorst in Ommen

Resort de Arendshorst, gelegen bij Ommen en rechtstreeks liggend aan de vecht, is de ideale vakantiebestemming voor mensen die willen genieten van de natuur en willen ontspannen. Het resort bevindt zich midden in een natuurrijk gebied en beschikt over grote kampeerplekken en luxe en comfortabele Bungavans. De vele faciliteiten die het park biedt, maken uw vakantie nog aangenamer.

Bungavans

De Bungavans beiden ruimte aan 2 t/m 6 personen en liggen direct aan de vecht. Ze zijn fraai gesitueerd op een oude rivierduin. De Bungavan is een ruime reacreatiewoning. De slaapkamers zijn gescheiden van de badkamer, keuken en woonkamer.

Kamperen

Naast de Bungavans biedt Resort de Arendhorst ook mogelijkheid tot kamperen. De staan- en kampeerplaatsen zijn erg ruim en er kan een keuze gemaakt worden tussen staanplaatsen met en zonder voorzieningen zoals afvalwateraansluiting, watertap en elektriciteit.

Vissen

De vecht, afkomstig van regenwater, is meer dan 160 km lang en ideaal voor de vakantieganger die wil vissen. Resort de Arendshorst biedt daarom ook dagarrangementen aan. Het arrangement bestaat uit een dag vissen i.c.m. koffie bij ontvangst, een lunch aan de waterkant en een snitzelmenu als afsluiter. Dit arrangement is ook mogelijk i.c.m. met een weekend kamperen.

Schrijf een reactie


Tip!Visgerei dat u bij lokale hengelsportwinkels koopt, is online vaak goedkoper! Online vind je diverse acties, zoals op Raven.nl.