Vissen in Makkum

Er zijn in Nederland tal van interessante plaatsen terug te vinden waar u heerlijk kunt vissen. In Friesland beschikt u als visliefhebber bijvoorbeeld over heel wat interessante mogelijkheden. Zo zijn er in de wateren rondom Makkum heel veel roofvissen terug te vinden. Neem nu bijvoorbeeld het bekende Beach Resort Makkum. De binnenwateren die in het park zijn terug te vinden staan in directe verbinding met het IJsselmeer. Dit zorgt er voor dat u als visser over de mogelijkheid beschikt om zowel met als zonder boot te vissen op met name snoek, baars en snoekbaars. Ook karper is in de wateren rondom het vakantiepark ruim voldoende terug te vinden. Ideaal dus voor liefhebbers van de hengelsport!

Vissen vanaf uw eigen steiger

Beach Resort Makkum staat er om bekend tal van zogenaamde vissershuisjes te hebben. Deze prachtig ingerichte vakantiehuisjes beschikken doorgaans over een steiger die u de mogelijkheid biedt om heerlijk te vissen. Op deze manier hoeft u nooit uw vakantiehuis te verlaten wanneer u dat niet wenst en kunt u toch uw favoriete hobby uitoefenen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, indien u van plan bent om een fijne visvakantie in eigen land te beleven en u daarbij ook nog eens wenst te genieten van het nodige luxe en comfort is Beach Resort Makkum beslist een aanrader. Vergeet voor aanvang van de vakantie ook zeker niet om even een bezoekje te brengen aan uw favoriete hengelsportwinkel!

Rustgevende visvakantie in Friesland

Voor veel liefhebbers van de hengelsport is Friesland ongetwijfeld een ideale vakantiebestemming. Niet alleen kunt u hier fantastisch vissen op tal van verschillende soorten vis, daarnaast zijn er fantastische vakantiehuisjes terug te vinden die uw visvakantie naar een aanzienlijk hoger niveau kunnen tillen. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u op zoek naar een fijne locatie voor uw volgende visvakantie in eigen land? In dat geval is Friesland ongetwijfeld een interessante bestemming!

Schrijf een reactie


Tip!Visgerei dat u bij lokale hengelsportwinkels koopt, is online vaak goedkoper! Online vind je diverse acties, zoals op Raven.nl.