Vissen in Spanje

Sierra Ebro visvakanties

Sierra Ebro visvakanties bevindt zich in de plaats Caspe, gelegen in de provincie Aragon in Spanje. Service, klantvriendelijkheid, en onze jaren lange ervaring maken het mogelijk dat u een geweldige onbezorgde visvakantie kunt beleven. Direct aan het mooie bovenmeer van de Spaanse rivier de Ebro, ook wel genoemd: Mar de Aragon en Embalse de Mequinenza, daar bevinden wij ons, op steenworpafstand van de plaats Caspe.

Wij zijn voor u het hele jaar open, en hanteren geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Een mogelijkheid voor u om ook korter of een langer dan een wekelijkse visvakantie te kunnen boeken. Wanneer u gaat vliegen kunt u dat alleen met handbagage doen. Wij bieden u de mogelijkheid om een zeer complete hengeluitrusting te huren waardoor u na aankomst direct kunt gaan vissen. Ook in de wintermaanden zijn de omstandigheden meestal goed te noemen voor het vissen. Al komen hier natuurlijk ook koude dagen voor. U kunt in de winter vissen op karper maar zeer zeker ook op meerval. Een meerval vangen in januari en februari is beslist geen uitzondering. En niet te vergeten het talrijke aantal snoekbaarzen en blackbass dat de Ebro rijk is.

Om dit alles voor u te kunnen realiseren, bieden wij u de volgende faciliteiten aan:

• Verblijf in een van onze 6 persoons appartementen
• Verblijf in een sfeervol vrijstaand Spaans huis in “El Dique”, 2 tot 6 personen
• Tot uw beschikking een 4mtr. Jon Boat met Mercury: 15 pk. 4 takt motor
• De voor u benodigde visvergunning(en) worden door ons verzorgd
• Het verhuren van complete hengeluitrustingen en allerlei benodigde visgerei
• Het leveren van gekookte mais, pellets en boillies
• Mogelijkheid tot het inhuren van één van onze ervaren visgidsen

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website sierraebro.com op facebook facebook.com/SierraEbroVisvakanties

Schrijf een reactie


Tip!Visgerei dat u bij lokale hengelsportwinkels koopt, is online vaak goedkoper! Online vind je diverse acties, zoals op Raven.nl.