Vissen in Zeeland

Wilt u er graag even tussenuit in eigen land en bent u op zoek naar enkele mooie locaties om een hengeltje te werpen? In dat geval is het beslist de moeite waard om deze lijst met aanraders in Zeeland door te nemen. In deze lijst hebben we namelijk drie van de beste plaatsen in het mooie Zeeland op een rijtje gezet die voor zowel de beginnende als de ervaren visser uitnodigt om de ontdekken. Of u nu gewoon een leuke daguitstap plant of een vakantie van meerdere dagen, hier zult u zich als liefhebber van de hengelsport geen moment vervelen!

Vissen in Zeeland:

1.) De Stelleplas

De Stelleplas is een prachtige plas die is gelegen op het populaire Recreatiepark Hof van Zeeland. Vooral voor liefhebbers van de hengelsport die een vakantie willen boeken samen met hun gezin is deze plaats een absolute aanrader. Er zijn verschillende steigers terug te vinden van waar u kunt karpervissen, maar ook andere vissoorten zijn in de plas goed vertegenwoordigd. Een absolute aanrader voor iedereen die in Zeeland op een gunstige locatie wil vissen dus!

2.) Strand Camping Groede

De omgeving van Camping Groede is er één die vissers in het hart hebben gesloten. Hier vindt u dan ook niet alleen het plaatselijke meer terug waar u uitstekend kunt vissen op karper, daarnaast stroomt hier ook de Westerschelde die er om bekend staat een grote diversiteit aan zeevissoorten te bevatten. Wanneer u hier gaat vissen dient u er wel rekening mee te houden dat er voor het meer een speciale vergunning is vereist. Op de camping zijn heel veel faciliteiten terug te vinden terwijl de populariteit onder vissers er ook voor heeft gezorgd dat hier enkele uitstekende hengelsportwinkels gevestigd zijn.

3.) Villapark de Paardekreek

Wilt u tijdens uw visvakantie kunnen genieten van iets meer comfort terwijl er niet moet worden ingeboet op vlak van mogelijkheden om te vissen? In dat geval bent u bij Villapark de Paardekreek aan het juiste adres! Het Veerse Meer is net als de zee rond Noord-Beveland een geliefkoosde plaats bij sportvissers. Vanuit het Villapark zijn beide locaties uitstekend te bereiken. Merk bovendien ook op dat er een strandje is terug te vinden op zo’n 200 meter van de camping. Ook liefhebbers van de hengelsport die lijden aan een handicap kunnen in dit park prima terecht.

Schrijf een reactie


Tip!Visgerei dat u bij lokale hengelsportwinkels koopt, is online vaak goedkoper! Online vind je diverse acties, zoals op Raven.nl.