Visvakantie in Chaam

Eldorado

Eldorado, een bungalowpark in Chaam, is de ideale vakantiegelegenheid voor mensen die voor hun visvakantie in Nederland willen blijven. De belangrijkste kenmerken van het park zijn ruimte, natuur, viswater en natuurlijk ontspanning en rust. Het park is omgeven door bossen en de bungalows liggen uit elkaar. Zo hebt u voldoende privacy. Door het park liggen verschillende visvijvers, die Eldorado uitermate geschikt maken voor vissers.

Karpervissen

Het bungalowpark beschikt over twee grote visvijvers. De karperpopulatie bestaat uit spiegelkarpers, schubkapers en graskarpers varierend in gewicht van 1 tot 13 kilogram. Er wordt gevist volgens het catch-and-release principe. Dat betekent dat gevangen vissen, uiteraard na een fotomoment, weer worden teruggezet.

Sinds 1972 biedt Eldorado het viswater aan. De vijver is ongeveer twee hectare groot en tot maximaal twee meter diep. Vanwege de vele soorten planten, vogels en insecten is het niet alleen in trek bij visliefhebbers, maar ook bij natuurliefhebbers. Naast de veel beviste karper beschikken de vijvers ook over een uitstekend witvisbestand dat voornamelijk bestaat uit blank- en rietvoorns.

Visvergunning

U kunt kiezen voor een weekend, midweek of week verblijf op Eldoradopark. De prijzen van de bungalow zijn inclusief een visvergunning.

Fotoimpressie

Bekijk hieronder diverse fotos van Eldoradopark.

 

 

Schrijf een reactie


Tip!Visgerei dat u bij lokale hengelsportwinkels koopt, is online vaak goedkoper! Online vind je diverse acties, zoals op Raven.nl.