Visweekend naar de Ardennen

Veel mensen die de hengelsport onder de knie beginnen te krijgen kiezen er voor om een heus visweekend te plannen. Zo’n weekendje kunt u beleven in eigen land, maar u kunt er ook voor kiezen om de grens met België over te steken en de natuurpracht van de Ardennen te ontdekken. Vooral wanneer u op forellen wenst te vissen bent u hier aan het juiste adres. Door een bezoek te brengen aan uw favoriete hengelsportwinkel voor vertrek bent u in ieder geval verzekerd van de beste en meest kwalitatieve hulpmiddelen!

Forellen vangen in de Ardennen

Wanneer we het hebben over vissen in de Ardennen, dan hebben we het uiteraard over vissen op forellen. Wanneer u graag op forellen wenst te vissen kunnen we u aanraden om een bezoek te brengen aan de bekende visvijver Fond de Paradis. Wanneer u niet één, maar wel graag enkele dagen wenst te vissen is het een aanrader om een verblijf te boeken in het nabijgelegen Bovigny. De hengelsport zal u op deze manier helemaal in haar greep krijgen… althans wanneer u gebruik maakt van het juiste aas! Wilt u echt de kneepjes van de hengelsport leren? In dat geval kunt u er ook voor kiezen om uw favoriete sport ook aan het meer van Cherapont te gaan beoefenen en uiteraard is ook op forel gaan vissen in de Ourthe nabij Houffalize absoluut een mogelijkheid!

Een visvakantie hoeft niet primitief te zijn

Veel mensen die voor het eerst op visvakantie gaan denken dat de hengelsport en primitiviteit hand in hand gaan. Dat is echter niet het geval, in tegendeel. U kunt er in de Ardennen namelijk ook voor kiezen om tijdens uw visvakantie gebruik te maken van een luxueuze accommodatie die is voorzien van bijvoorbeeld een sauna of jacuzzi. Op deze manier kunt u een heerlijke dag in de buitenlucht combineren met een optimale ontspanning. Vergeet voor uw vertrek wel niet om nog eens binnen te springen in uw favoriete hengelsportwinkel!

Schrijf een reactie


Tip!Visgerei dat u bij lokale hengelsportwinkels koopt, is online vaak goedkoper! Online vind je diverse acties, zoals op Raven.nl.