Karper: Vissen in Putten

Karpervissen in Putten

Mijn eerste nachtvis avontuur op karper ergens bij mij in de buurt. Mijn vismaat kende een leuke stek dus daar zouden we gaan vissen. Zo gezegd zo gedaan! Bij de stek aangekomen, had ik er weinig vertrouwen in. Totdat ik er karper zag springen, zo’n 10 meter van mijn stek af..

Het was die dag 35 graden geweest en tegen de avond verloren we het vertrouwen. Ik zei dit wordt helemaal niks.. PRECIES op dat moment kreeg ik een volle fluiter. Ik wist niet hoe snel ik naar buiten moest komen. De vis had mijn hengel al half in het water getrokken. Ik pakte net op tijd mijn hengel beet en na een dril van ongeveer 10 minuten kwam een reusachtige vis bovendrijven. Het bleek een schubkarper te zijn van 10,5 kilogram en 88,5 centimeter te zijn! Mijn persoonlijke record! Het vertrouwen was terug. Nog geen twee uur later kreeg ook mijn vismaat een volle fluiter! Hij verzilverde een een mooie schubkarper van 9 kilo.

De nacht werd afgesloten met karpers om 3 uur en om 7 uur. Een spiegel- én een schubkarper van beide 9 kilogram!

 • 1 maart 2014 20:14

  Ik vind het een leuk verhaal

  m.v.g. Ben van de Garskamp

 • 1 maart 2014 20:14

  Ik vind het een leuk verhaal en mooie foto’s

  m.v.g. Ben van de Garskamp

 • 5 april 2014 19:35

  Hoi ik ben ook een vriend van ben, ik vind het een leuk verhaal. En ik vind het gewoon ook leuke fotos

 • mark
  4 augustus 2015 01:13

  goed gedaan jongens mooien visjes zo door gaan

 • Jur Ruutenberg
  9 oktober 2015 21:13

  ik vindt dit 1 hele leuke foto

Schrijf een reactie


Tip!Visgerei dat u bij lokale hengelsportwinkels koopt, is online vaak goedkoper! Online vind je diverse acties, zoals op Raven.nl.